Mot stan


Tråkigt

Känns som fredag och är som fredag. Vi har ledigt imorn och på onsdag.. Sen skola torsdag och fredag sen helg igen så det är naaajs


Wä wä

Försökte göra ett inägg tidigare med bilder från Stockholm men naaa,det ville inte funka så får bli en annan dag..

Är nu i min säng och ska snart sova. Ni kan få lite bilder från min urtråkiga vecka.


Sjuk..

Är inte så oväntat att jag skulle bli sjuk.. Låg/satt på marken och frös i 8 timmar sen skrek jag sönder halsen och tog ut alla krafter. Denna resa var bland det absolut bästa jag varit med om!!


Ensam på söder

Fredrik ligger och sover och jag har ingenting att göra.. Molly landar här om 30 min typ så då ska jag möta upp henne sen ska vi gå på stan :) ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra troligtvis träffa lite folk :)

Mot Stockholm

Efter att varit på en mycket underhållande match och tagit hand om en skadad duva tar jag nu farväl av Östersund, för att åka mot Stockholm och senare ikväll mot Västerås.


På skolan

Sitter helt ensam på skolan :(
Har prov nu på morgonen sen slöjd och sen går jag nog hem..


Måndaag

Ska snart gå till bussen för att åka till skolan.. Slutar 4 idag och då ska jag med Ylva på stan en sväng sen åka hem och plugga.....


Kvällsshopping


Dani m & Jacco <3 <3

Innan jag dör SKA jag ha träffat dem
 
 
 
 
 

Let It Go

 
om du menade de vita ;)
 
klippte sönder de idag för de såg så trista ut! ;p

lördag.

lördagar är rätt så värdelösa ändå.. har man inget planerat ligger man bara och gör ingenting.. idag har jag förutom att legat i min säng i stort sett hela dagen fått reda på att jag har en sorsts dysleksi, är inte så farligt som det kanske låter är bara lite drygt ;) nu håller jag på att skriva lite med mina tjejer och planerar helgen samt sommaren! 
 
igår var jag på stan med felicia efter skolan, köpte upp mina sissta pengar på några nödvändiga ting. Mot kvällen gick jag felicia och jenny på bio. Den vad mycket bra förutom att jag vart besviken om hur "anorlunda" hon såg ut. haha. 
 
efter bion tog jag bussen till torvalla och mimer, där i princip alla ungdomar i torvalla var, vi lekte kurragömma med dunk och spelade fotboll. de flesta drog runt 10/11 men jag, Mange, Rasmus, Simon, Sebbe stannade kvar till straxt innan 12, kallt som in i helvete då jag bara hade skinnjaka och en tunn tröja. 
 
 

Mot gymmet

Ska ta en sväng förbi cirkusen och leka lite innan jag går vidare mot gymmet!


Hemma igen

Har haft två superhärliga dagar i Umeå med skollagen vi spelade en oavgjord match och förlorade en så vi kom inte vidare.. Men killarna vann båda sina matcher så de är nu Norrlands bästa lag !!


Äntligen hemma

Är riktigt skönt att vara hemma igen trots att jag kommer sakna några där nere väldigt mycket.. Har inte tagit så värst mycket bilder, bara de jag la upp förut och ett fåtal som jag inte tänker visa


RSS 2.0