saknar er..

saknar er bästavänner.

Ännu en dag i paradiset.

Bara tre dagar kvar här i paradiset.. Är så underbart.. Inge skit Inge problem allt är så underbart.. Sitter just nu i lobbyn efter en underbar kväll på nog den godaste resturanten någonsin..



-


Sönderbränd.

Ni där hemma behöver ju inte förvänta mig att jag kommet vara brun när jag kommer hem. Snarar röd och rosa som en jävla räka. Men däremot jacob är redan svart efter två dagar..


Hah Jadu.

Fick en kommentar om varför jag bara köper present till Emma och inte någon av mina andra kompisar. Som tex julia,
För det första är inte denhär resan över. Och Emma är min bästavän så det är väl klart jag ska köpa åt henne.

Och varför just julia?

Nån som är lite avundsjuk kanske ;)


Bilder


Skönt.

Känner att jag är duktig på att blogga nu ^^ kom precis till hotellet efter en jätte bra eftermiddag/kväll inne i Rhodos. Fick med mig en del behövda saker. Converse tröja , vita converse, ett armband, och en liten present åt Emma :')


Bye Bye bitch

Nu tar vi taxi in till staden och shoppar och äter gomiddag:) får se om jag får med mig lite godsaker till vännerna där hemma i kalla Östersund ;)


Jag är den lilla räkan.


Lets do it again.

Just nu ligger jag nog på stranden och gråter över att jag saknar er alla där hemma. Fast nej, det gör jag nog inte. hehe.
några kanske...

Bästa som finns.

Jag älskar allting här så otroligt mycket! Allt är så bra. Det ända är väl att mina vänner skulle varit här med mig..

Vi har precis ätit frukost. Jacob ligger fortfarande och sover. Så vi ska väcka han nu sen gå ner till stranden och sola.


Äntligen.

Är framme i Rhodos nu på hotellet. Kom hit vid fyra typ. Sen dess har vi kollat runt och ätit. Kommer bli en superbra vecka dehär.


imorgon.

Ska gå och lägga mig för att sedan kliva upp straxt efter sju imorgonbitti för att åka till flygplatsen. Åker ju somsagt till Rhodos med min älskade familj imorgon :')

haha åh bild från förra sommaren. standardmat på sibylla med malin, goda tider.♥

Nytt.

Här är lite av det nya jag införskaffat mig de senaste dagarna. Byxorna köpte jag för ca 4 år sen och är ett under att jag fortfarande får på mig dom.. Har även sytt in dom nertill så dom blev tightare.

Funderar på om jag ska åka till torvalla eller bara va hemma.


Lördagkväll

Ligger ute på studsmattan och funderar över livet. Haha nejdå.

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir., skulle egentligen grilla men det blir nog inte av .. så blir hemma och kollar på film istället..

 


RSS 2.0