Godermorgon

Nu ska jag ta och kliva upp ur sängen och gå ner och äta frukost. Efter matchen kommer nog ett gäng hit och vi kollar på film och så ska vi städa och förbereda i källaren! :)


Jävla skit allt. Men skitsamma.

Sitter i bilen nu påväg hem har haft en superbra kväll med världens bästa killar. Så himla skönt att man vet att dom alltid finns där vad som än händer. Kom till gården vid sju halv åtta. Sen tog jag , Kim och Teo bussen in till stan och mötte upp några. Så tog vi bussen mot torvalla igen och var där till typ halv elva då jag Kim, Mange, Linus, yones, daniel&kim... Hem till Josef och bara tog det lugnt.. Sen kom pappa och hämtade mig. Så nu ska jag hem och sova och peppa inför match imorgon!

 


Lose my mind.

- nu sticker jag till torvalla.

bättre dar

.. finns ju många dagar som är bättre än just denhär.. allt är bara en jävla röra.

efter skolan gick jag ner på stan med victor för att möta upp jesper. blev en hel del gående och sittande. sen åkte jag hem vid halv fem med pappa.
ikväll ska jag till josef med ett gäng grabbar och kanske julia!
får se hur et blir :)

Snart så

Snart kommer ju iPhone 5 ut. som jag längtar... Det är verkligen ett måste att jag ska ha den!

Nu ska jag ta och kliva upp ur sängen och göra mig iordning. Efter skolan idag är det träning, sen senare ikväll ska jag och några fler kolla på film hos Josef!
Blir super det.

 


i bilen

Sitter i bilen nu med min storebror och dunkar musik. Har haft en grym kväll med favorit killarna. tog det för det mesta lugnt på gården osv..

, Kim, Mange och Daniel följde även med mig ut och väntade på min skjuts hahha mycket skratt och skoj. Några bilder från kvällen!

 

 

 

 


Fotbolls spelande på gården


My lovers

På väg till torvalla och lillsjö med mina älsklingar.


mina tjejer

sitter här i min ensamhet och väntar på att mina tjejer ska komma. vi ska prata om en hel del saker, sen tar vi bussen mot torvalla och dom hoppar av vid lillsjögården och jag fortsätter bort till torvalla där jag ska träffa bl a kim josef och mange. får se om vi också hamnar vid lillsjö tillslut.. :)
nu ska jag plugga litegranna. hörs senare ikväll!
image description
- liten fjortis

- två till bilder


Åre

Var ju somsagt i Åre idag med skolan. Det sög faktiskt, jävla skitväder.. Vi stannade upp och fikade& åt lunch i min lägenhet. Teresia har en hel del bilder på sin mobil som jag får hoppas att hon lägger upp. Men några har jag iallafall!


Hihi

Ska ta och duscha nu och sen ska jag berätta mer om min dag! Ikväll ska jag iaf träffa Kim och prata med han.. Ahja återkommer snart!

Bild tagen av kimpen själv!

 


Torvalla

Straxt efter hemkomsten från fjällen begav sig jag och några andra flickor till torvallagården där vi mötte upp grabbarna Kim Mange Linus Teo josef osv., spelade fotboll kollade film. Fick sedan skjuts hem av snälla sebbe, marwan och Igor. Haha pratade gamla gotlands minnen. Gud vad jag saknar , tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden tills då, när allt var bra. Inga problem alls. Nu är det inte en ända jävla sak som är bra. Fuck folket fuck kärleken fuck allt.


haha

ja du kan ju läsa vad jag skrev i inlägget , lite nogrannare innan du kommenterar. Jag var inte och tränade och sa aldrig att jag skulle de heller.

fuck

'
allt bra ena sekunden nästa ett rent helvete.. det är inget som hänt med mig.. men mår mina vänner dåligt mår jag dåligt.. jävla skit allting.
men på lovet drar vi till åre och lämnar mobilerna hemma.

RSS 2.0