fuck you / emmsa

inte fuck you till dig carolin, det fattar du va älskling?
jag älskar dig mest bästavän, du är bäst.

I need you and, I miss you and , I love you.

kom typ precis hem från stan , där jag först var med emelie sen kom kim och teo och fikade med oss på paus. Fick med mig en hel del saker hem. men jag orkar inte visa... hehe. Har även hittat VÄRLDENS snyggaste skolavslutningsklänning som jag SKA ha! ska duscha nu sen kommer min emma hit och sen åker vi vidare mot frösöstrand och grillar med favvokillarna. ♥
kommer bli en underbar kväll/natt.

Får hoppas att jag stöter på denna skönhet under kvällen också!


Home sweet home.

Ligger i soffan hemma och bara myser.. Har precis pratat med Emelie om allt möjligt. Ska på stan med henne imorgon :) sen har jag pratat med Kim om morgondagen. Kommer bli skitbra! Uppdaterar er mer imorgon finingar!
Blev trea på cupen iaf! ;)


Hejsan!

Hade nästan glömt att jag hade en blogg 😊
Ligger just nu på en luftmadrass i Umeå len bästa laget. Vi kom fram hot vid ett typ då packade vi upp och så sen hade vi match klockan fyra. Den matchen vann vi med 1-0! :) och sen spelade vi en nu klockan 8 och den vann vi med 3-1 , så nu ska jag fortsätta att ha det skoj med mitt lag så uppdaterar jag er imorn!



hemma igen..

mådde piss imorse så det blev ingen skola för mig.. igårkväll somnade jag vid elva efter att ha pratat i telefon i några timmar.. Nu ska jag fortsätta deppa över att jag är sjuk. Sen fortsätta packa!
vill ha sommar, vill vara brun..

Död..

Ligger i min säng och har precis vaknat.. Gick och ta mig när jag kom hem från skolan, somnade först vid datorn sen förflyttade jag mig till sängen. Anledningen till att jag är så trött är nog min förkylning och att jag pratade telefon till ett inatt.. Ahja nu ska jag kliva upp och skriva klart dendär jävla bokrecensionen..


Äh de e köRT

Har varit på träning som gick super i de nya knääksen. Just nu ligger jag i min underbara säng och pratar med Kim. Imorn är det äckelskola men jag känner mig inte så himla bra och frisk så får se om jag går..

Men godnatt på er iaf!


All i want is YOU

Kom hem från staden för ett litet tag sedan. Tog först en glass på Sibylla med Teresia och sen lite mer käk med Johanna Emilia och Ylva :)
Efter ett tag med dom så träffade jag mina älsklingar Josefine och Julia och gick runt med dom och pratade & så..:') ni är bäst! Ska fortsätta skriva på bokrecensionen i för att sedan åka till tandläkarn klockan sex och träning kvart i sju.. Blir en jävla massa att göra för mig Asså.. Herregud

 

 


Mistletoe

Har suttit och lyssnat på jullåtarna med Justin bieber och tänkt på de bra tiderna.. Men imorn är det en ny dag och jag är för första gången på väldigt länge peppad till skolan!

Så godnatt alla fina :)


Fakka dom

haha . . . . LOL. vet inte alltså
kom typ precis hem från stan! har shoppat med pappsi. nejdå men köpte bara lite småsaker till helgen!
bilder på de jag köpte kommer. Nu ska jag börja med skolhelvetearbetet. Sen är det back to school imorgon.. fuckit.

ÅHÅHÅHÅHÅ min bejb!

JUSTIN KOMMER TILL SVERIGE. Gissa om jag kommer sitta och uppdatera biljettsidan ett antal gånger i minuten!?
JAG SKA DIT. vad som än händer!
Finns ingen snyggare !!!

hemma idag igen

kännde mig inte så himla bra imorse heller, blödde i hela munnen och kunde inte andas.. så blev hemma idag också. ska ta och kolla på lite filmer nu och fortsätta fundera över hur jag ska göra med mitt liv.
Så här ser mitt hår ut när det inte är plattat btw..

Fly Away

fick en kommentar om min trasiga mobil, att jag skulle ta kort och visa er hur den ser ut..
så här har ni två fina bilder!
inte så superbra bilder.. kan försöka ta bättre en annan dag..

Tack till alla dom.

stannade hemma från skolan idag. Är sjukt förkyld och håller typ på att få öroninflamation.. och jag MÅSTE vara frisk till helgen då mitt lag åker till umeå på Nordic top 12. det är en inbjudningscup där endast de bästa lagen får va med :d

RSS 2.0