Snart snart

Har precis blivit klar med lockandet av mitt hår :) åker in till stan vid halv 7 och träffar Emma :) sen kommer resten av brudarna in och vi kommer ha ett underbart slut på året tsm! :')


Godermorgon

hade ställt väckarklockan på kvart över elva så då vaknade jag.. ska duscha och fixa mig sen klockan 6 ska jag och några brudar ut och äta somsagt haha sen stannar vi på stan ett tag. Sen får vi se vart vi hamnar :)
vet inte riktigt om jag kommer kunna uppdatera något mer idag eller inatt.. men vi får se! kanske blir nått mobil inlägg :)
image description
- arkivbild -

nyan cat <3


HAHHAAH FETT LIK!

HAHAHAHA , det första mamma sa när hon såg tomarrowland för ett tag sen var att david guetta var lik animal i mupparna hahaha tänkte fråga om ni också tyckte de hahahha hahaha asså kan inte sluta skratta påt dom... så FUL

HAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAhahahhaha osv... så stygg !

hemma!

har varit hemma sen fem typ. sen dess har jag ätit och nu pratar jag med kim i telefonen men han e så tråkig och spelar..  ikväll ska jag bara fixar inför morgondagen :) och sen lägga mig tidigt.
fina vännen min :)

In da car

Sitter i bilen och har sovit hela resan tills nurå.. Åkte precis förbi mora så är väl hemma om 4 timmar ungefär (:

Ahja uppdaterar väl när jag är hemma :)


Godnatt.

sitter och chattar med min fina vän emma på facebook om nyår. har precis pratat klart med älskling i telefonen och nu är det mer bestämmt om hur det blir på nyår!
kommer bli grymt! om mina föräldrar tillåter så :)
nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon.. kring 8.. uppdaterar kanske i bilen annars när jag kommer hem :)
puss på er !

Morgon.

Pappa&mamma väckte mig några tusen gånger men tillslut kom jag upp vid 11 sendess har jag ätit&varit med släkten. Snart ska farmor&farfar och Fredrik bege sig hemmåt. Vi åker hem imorgon tidigt på morgonen. Nu ska jag fortsätta vara social med min släkt.


Nattinatti

Ligger och kollar på film med pappa och Markus. Ska snart sova, imorgon vet jag inte vad vi ska göra.. Vi får se de imorgon :).

Såg att Malin hade varit och gjort ett litet inlägg:')

Saknar dig också sjukt mycke!! <3

Snygga...


min saknade vän <3

jag tänkte vara liiite busig och logga in på din (våran gammla) blogg och göra ett inlägg åt dig Carolin,
för jag saknar dig i massor och har en hel del gånger tusen att berätta för dig, pusspuss på dig du är bra.





tycker faktiskt om dig vääääääldigt mycket, KRAMIS
// MALIN


läs min blogg ocksååå
WWW.MALINO.WEBBLOGG.SE


hejåhå

hååååååååreeeeet!!!!!!!!!!
asså håret på bilderna ♥♥

@bredsjö

Sitter i bredsjö just nu med min älskade släkt. Sitter och kollar på film nu , sen ska vi bada och basta. Blir super de :')

Juste ska även svara på frågan om vad jag ska göra på nyår.

Först ska jag ut och äta med några tjejer sen hamnar vi där vi hamnar :)

Nu ska jag fortsätta kika på filmen så uppdaterar jag senare :)



Dags att kliva upp nurå

mamma har varit inne och väckt mig ett antal gånger nu så det är nog dags att kliva upp.. ska packa och duscha sen åker vi. Fick en fråga om vad jag ska göra på nyår det är inte helt bestämt allting men svarar på det i bilen när jag ändå inte har något att göra.. jaja uppdaterar väl npgot i bilen då :)

Imorn fär ma

åker till släkten imorgon och firar en tredje jul blir asnays de. Nu ska jag ladda ner lite spel,filmer och annat bra till resan så jag orkar med fem timmars bilresa.. sen kommer jag hem på fredag precis till nyår :)
ska hoppa in i duschen nu först sen packa.
Har även fixat bloggen litegrann med bredden och så ska fixa en header också.. ska pyssla med det därborta. Fick en kommentar om att jag skulle fixa de så.. får ta och göra de då ;)
mmm gött
not

RSS 2.0