Hemma

Nu är jag hemma från en fantastik helg i Åre med mycket skidåkning och kompisar.

Igårkväll gick jag och Johanna först ut och träffade Victor och Tim men också Oskar, Felix och flera av deras kompisar. Vid halv 10 gick vi hem till Gabriel där vi spenderade resten av kvällen! 


Njuter i solen

Med älskade Håkan i hörlurarna så njuter jag till fullo. Klev upp halv 8 imorse och tog en av de första lifterna upp och åkte Manchester, helt otroligt. Imorn åker vi hem, ska inte bli ett dugg skönt..


Åre

Ligger nu i sängen i Åre och ska snart kliva upp och åka skidor. Ska vara här tills på söndag sen åker jag och Johanna till Stockholm på onsdag och kommer hem på lördag :) så detta lov kommer bli super!

Några bilder från tidigare dagar!


Space between us

Är på rymmen just nu och kommer inte hem förens jag får som jag vill. Nerå inte riktigt men typ.

Idag på skolan hade vi NP i no. Gick väl braa antar jag

Hejda


wish you were here.

Finns ingenting i världen jag vill helldre än att åka till stockholm. När Ylva flyttar kommer jag vara där minst tre gånger i månaden. 
 
för övrigt är allt bra eller vad man ska säga haha. Har för mycket plugg och för lite fritid. Längtar enormt mycket till lovet.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. har ju http://ask.fm/cmagnusson så om ni vill nått finns jag där.
 
tänkte bara att det var dax att visa att jag lever iaf.
 
 

Fredag

tycker det är så tråkigt att blogga nu.. allt är uppochner i mitt liv trött på denna stad och dess folk.
 
återkommer imorn eller nått
 
annars http://ask.fm/cmagnusson
 

 
 

Älskade Åre

Tar tillbaka det jag sa om att skidor suger och att jag har tröttnat på det. Det var så underbart idag så jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Kommer definitivt åka upp mycket oftare nu!

 


määäääu

tar en liten paus från bloggandet och startar en frågestund. 
 
så fråga på så svarar jag när jag hinner !
 
-->  http://ask.fm/cmagnusson  <--

Strike a pose

Var precis inne på infomentor (våran skolkalender eller vad man nu ska kalla det) och upptäckte hur mycket skolarbete jag har framför mig., så bye bye social life.

Idag satt jag ute i några timmar och läste samt blev serverad både det ena och det andra godsakerna


God morgon

Ligger just nu i sängen och väntar på att Molly ska vakna. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, beror på vad det är för väder. Sen åker jag hem idag också.


Hello, how do you do?

Sitter i bilen till Åre nu. Vill inte åka nån stans det enda stället jag vill till nu är Stockholm. Men får göra det bästa som är kvar av lovet.. Imorn kommer Molly upp och gör mig sällskap, så det blir riktigt kul :)


På väg hem

Sitter på tåget påväg hem nu. Kan inte fatta att det redan är över.. När tåget lämnade perrongen fällde vi båda några tårar.. Har haft fem underbara dagar i Stockholm med världens bästa. Har shoppar en hel del samt träffat lite kompisar och haft det sjukt kul. Har tagit väldigt mycke bilder men inte sådana ni får se

 


Mot Stockholm

Ska snart kliva upp ur sängen och packa ned det sista. Ska bli sjukt roligt och skönt att få komma bort ett tag.

Bilder från igår också när vi firade Emelie :)


RSS 2.0