blown away

sitter på mitt rum och lyssnar på akons låtar från 2007 , haha kan alla i albumet utantill. Var ju lite av en akon nörd det året. ahja nog om det. 
 
ikväll vet jag inte än vad jag ska göra. alla är ju på peace.. så jag är här ensam med alla grabbar.. får se om jag åker till myway och sen kanske jag även sover hos kim. men ingenting är säkert än.
 
 
väldigt gammal bild.

hatar iphones..

jag och mobiler passar verkligen inte ihop.. nu får jag tillbringa hela sommaren utan hemknapp.. min "nya" gick sönder så får använda den trasiga istället. och utan hemknappen måste jag stänga av den och sätta på den efter varje sak jag är inne på.. härligt. idag ska jag vara hemma och sura över äckelmobilerna och sen ikväll ska jag väl  ut och hitta på något med mina vänner. får se vart jag hamnar tillslut. 
 
kan även berätta lite om vad jag gjort de senaste dagarna.
 
i torsdags var jag först på stan med felicia sen hem för att sedan åka till odensala där jag träffade min emma. på kvällen var vi på valhall kollade på när robin och linus battlade haha. fick skjuts hem av peter och wille vid tolv. sen sov emma här. I fredags klev jag och emma upp tidigt för att fixa oss och sendan åka in till staden. kollade på byxor och lite annat, efter nån timma kom även teresia in. Fick med mig en tröja iaf.
 
sen på kvällen var jag först och kollade på när killarna kollade match på sportfältet, sen åkte jag till park gården och hade det skoj.
 
 

tråkig jag

ska ta min ipad och lägga mig i sängen , ska även uppdatera er om mina senaste dagar.

Fatta de

Har inte haft möjlighet att blogga de senaste dygnet. så ber om ursäkt för det. Är så sjukt less på allting just nu. vill bara bort härifrån, bara nio dagar kvar. 
 
har haft det superbra borta på rödön med felicia. har bakat, varit ute på äventyr med några grabbar och pratat i massor. du är så himla bra min vän. imorse fixade vi oss och åkte sedan in till stan. fick med mig lite saker hem också. orkar inte visa haha, var ett par byxor, en kavaj, nagellack och en tröja.
 
imorn ska jag in på stan, sola och fixa lite grejer. Ska även träffa joel också, måste bara säga att du är bäst min vän.. '
 

bra kväll

min kväll har varit helt super. älskar sommarlovet mer och mer för varje dag. kollade på när mitt lag spelade match tillsammans med grabbarna på bilderna. Efter matchen cyklade jag , sara och samuel ner till ica och köpte godsaker för att sedan cykla upp till nesteruds och kika på film. cyklade hem i det underbara vädret vid halv tolv typ.

imorgon väntar ett besök på sjukhuset och sedan träning. på kvällen ska jag hitta på något roligt med min fina vän felicia.
 
 

Nerifrån och upp

ska snart sätta mig på cykeln och cykla upp till ip för att se mitt älskade lag spela match. kan tyvär inte vara med för är skadad.. 
 
stannar säkert där ikväll också. ska träffa pojkara från sveg där också !

precis som jag vill.

nu har jag mitt liv precis som jag vill ha det. ingen ändring på nått, låt det vara såhär nu.
 
kom precis hem efter en mysig kväll med mina vänner här på frösön. köpte med mig fetaste colan och pasionsfrukt. men det visade sig att familjen nesterud redan hade några liter läsk.. kikade lite på fotboll sen satte vi på en film. mysigtmysigt.
 
Tre bilder från min dag!

Nostalgi

sitter och kollar igenom gamla bilder och videos från några år tillbaka. Shit vad jag saknar det. Speciellt gotland.
 

Svar.


Yesterday

bloggaade inte när jag kom hem igår var så sjukt trött så satte bara på en film och somnade.
 
åkte till odensala och träffade emma, jesper, teo, edh, johan. medflera. va kring i odensala gjorde inte så mycket gcik mest runt och pratade, åkte även moppe förstås. 
orkade inte vara ute nå längre så pappa beställde en taxi åt mig vid 12.
 
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Tror jag hittar på något med emma spelar lite fotboll på ip eller springer!
 
 

Stänger dig ute.

Efter en hel del dumheter som gjordes igår sticker jag nu ut och springer av allt. 


Min midsommar

min midsommar har varit så som midsommar ska vara. God mat , underbara vänner, fint väder.
Efter middagen tog jag och emma bussen mot valhall där en hel del folk var spelade fotboll, pratade, osv. Kring elva drog alla hem så jag följde med kim hem och blev sedan hämtad av fredrik vid ett. körde lita racing och kom hem nyss typ. Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra. sova länge iaf, sen på kvällen ska jag vara med emmaa.
 
 
'
 
dutti

Glad midsommar!

min midsommar har vari helt underbar hittils! varit ute och solat några timmar sedan stack vi ut med båten. Love it. snart kommer emma och våra grannar hit för att äta middag, efter middagen sticker jag och emma ut, blir nog mest i stan och odensala! ring om det är någon som vill ses ;)
 

dagen före

 
min dag och kväll har varit superbra. vaknade vid 12 ungefär och satt på bussen på väg till emma kvart över ett. där gjorde  vi mat och låg & solade tills jag skulle vidare på match med johanna, Frösön/ÖFK mot våra killar. efter matchen åkte jag mot ip där ronja, jonte & jonte var! väl efter någon timma ringde johanna och tyckte vi skulle in till stan så cyklade in till stan där vi träffade joel och oscar. tog oss kvällsmat på donken. träffade odensala pojkarna. cyklade hem igen. kom in vid kvart över 12.

no one will never take your place.

 
 

RSS 2.0