Taggaråååå

Ligger hemma hos mormor och morfar nu och deppar över att jag sov så kort tid.. Var ju uppe i 16 timmar igår.. Blev väckt av pappa tio över sju.. Sen gick båten 08.50 på båten kollade jag på avsnitt av criminal minds. Väl framme i nynäs fick jag ta bussen mot Centralstationen där fick jag även vänta på mitt tåg i tre timmar. Hemskt att äta själv och allt..:( 16.00 gick tåget hem anlände till Östersund 21.15. Idag ska jag ta det lugnt.( på dagen iaf ) Ska ner och duscha nu sen hem till huset och fixa mig för att sedan åka in till stan :) Mer om ikväll får jag berätta sen.

 


Leva för dom.

har det inte så jävla hemskt här på gotland ändå. är ensam här med mamma,pappa, farmor och farfar. Skönt att vara själv ändå, har ju vännerna bara et samtal bort. får hoppas på att mina kompisar från kalmar kommer hit i helgen också! 
hade tänkt visa er bilderna från när vi fotade med fredrik. 

Den dagen den sorgen

Försöker verkligen att försöka hålla tårarna inne.. Men går inte. Har precis lämnat av min bästa på flygplatsen.. Så nu är jag själv. Känns verkligen inte kul. Vi har haft det så sjukt bra går inte att beskriva. Ska till stan nu och shoppa lite sen hem och deppa i en vecka.. Får se när jag bloggar nästa gång.


Gotland

Emma ligger just nu bredvid mig och sover så sött. Vi har haft det superbra hittills som sagt. För er som har oss på instagram kan nog hålla med om det. Vi har solar, hängt med Elliot, gått på bio, myst, kollat på ett antal säsonger av criminal minds, drejning, massa fika och ingen träning. Nu väntar en tripp till Fårö Tyvärr åker bästa Emma hem på torsdag och även Fredrik.. Så då får jag klara mig själv över helgen då kusinerna från både mamma och pappas sida kommer upp. Ahja nu vet ni litegrann iallafall. Bilder ska ni också få!


Vi har det så bra!

Har det sjukt bra här på Gotland med min bästa vän. Hittills har allt varit grymt och kommer bli bättre! Kommer nog inte kunna blogga så himla mycket men börja följa våran gemensamma instagram "Gotland2012" där vi kommer lägga upp bilder varje dag. Hare bra allihopa så hörs vi inom snar framtid hehe


I bilen

Sitter i bilen nu tillsammans med Emma och en massa packning. Är framme på Gotland sent inatt.. Så bloggar imornbitti eller senare ikväll. Som ni kanske såg så hade mina pojkar från Kalmar varit inne och gästbloggat.


Mina feiina Grabbar Ifrån Käälmä

Hej alla readers! Är snart framme Vid Gotland livet leker!
Jag och Emma kommer ha så riktigt grymt här, blir nog mycket Sol och Bad! Jag kommer sakna er där hemma, när jag kommer hem ska vi verkligen göra något kul hoppas jag ehehe! Puss allihop thihih

Äntligen.

Nu funkar blogg.se på mobilen också. Så ju kan jag blogga från den också. Vaknade typ nyss, så nu ska jag bara fixa mig sen åka till sportfältet och kolla på matcher.


IFK ÖSTERSUND! ♥

Måste säga att mitt lag är det bästa man kan önska sig. Vi har så sjukt roligt , springer runt på plan och garvar. 
storsjöcupen går otroligt bra den med. 11-1 i målskillnad. Släppt in ett mål (som var en straff) och gjort 11! ni är så grymma tjejer!
 
har haft det störtkul på p12 discona med bästa tjejerna! denna var inte riktigt lika bra , stackars molly svimmade.. 
 
ska ta och sova nu och ladda inför match imorgon!
 

kick out the epic motherfucker

jacob har visat videos från peace and love. satt och grät, helt seriöst. ni som var där och såg skrilex, dada life mf ska fan vara lyckligast i världen.. men nästa år är det redan inbokat! 
 
för övrigt är det väl bra har jävligt ont i ryggen.. sov väl på nått konstigt sätt inatt..
 
ska ta och fika nu sen ska jag sätta på en film och sova!

lördag kväll och natt.

är så himla glad att mina kompisar har moppe alltså. igår efter förra inlägget kom en snäll grabb och hämtade mig hemma och skjutsade mig sedan upp till odensala där alla odensala grabbar var. orkar inte säga alla.. sen fick jag skjuts upp till valhall där teresia, linus, fred, henke, kim, erik, kevin och gorm var. var ute med dom till ett ungefär då jag kim och gorm gick hemåt. gorm till sig och jag sov hos kim, vi låg och kollade på film och pratade hela natten. somnade väl vid fem kanske. sen vaknade jag vid 7 typ av att zebbe srog och spelade basket ute på gården... somande om och vaknade vid halv tre typ. haha. senare kom även fred på morgonen och åt frukost med oss. långt och tråkigt inlägg men ahja.
 
har någrabilder på när han ligger och sover också men dom vill han nog inte att jag visar..
 
 hade det lite tråkigt när kim sov..
 

hoppsan sa.

kom hem alldeles nyss från kim. ska ladda upp bilderna från iphonen så ska jag visa er.
 

RSS 2.0