Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

Nu ska jag sova efter en pratstund med både vännerna och pojken min. Imorn är en ny bra dag och den avslutas med gym och sedan lite mer skojigt.

Älskling, ❤


Siderja

Gör som Emelie!

Jag lääääängtar!


Supernova

kom precis hem från konfan, va tvungen att åka med pappa och kolla vad som det var som var knasmålnet på frösön men de var bara ljuset från IP haha :) nu ska jag ta och plugga iallafall.
Vårat intenett är supersnabbt också ! tar typ 1 minut och ladda ner en film och de är 8gngr nabbare än förut. hehe

En till bild.


Liv och död

Förra inlägget vart cp, internetet här hemma funkar inte.. Kommer inte göra förrän imornbitti typ.. Ja appro på det dör med att de va något som skulle hända så va de två saker som hände under dagen, Rebecka ramlade och fick sy i huvudet& vi var nära på att krocka bilen två framför krockade så såg allt , kunde lika gärna varit vi. Nu har klumpen släppt helt och allt e normalt men fan va läskigt!


ingen bra känsla..

har haft som en klump i magen och inte haft någon lust till någonting hela dagen som om någonting hemskt har hänt eller ska hända, hatar den känslan och det betyder alltid att det händer någonting. Typ som i thailand kände jag att någonting var konstigt och då kom en flodvåg och min kusin, farbror och hans fru dog. har känt så flera gånger också.. inte kul.

Kom typ precis hem från skolan, dagen sög kunde inte konsentrera mig eller någonting.. ska snart åka på träning ska ta och byta om nu men uppdaterar ikväll typ.

lever livet på en skör tråd, ramlar när som helst av.

som rubriken är allting just nu.. allt är helt fucked up. Har typ precis pratat med malin, det är sjukt så bra du är.. finns nog ingen bättre vän än du. får se om jag orkar gå till skolan imorn.. 
Teresia kom till mig imorse vid två typ. Vi fotade och pratade, du är bra du. haha bilderna vart ju som dom vart.. hon kirrade även en profilbild åt mig. ;) får se om den kvarblir.
ahja nu ska jag ta och fika någonting sen lägga mig och äta chips framför en film.

Mycket ändrade planer

Blev inget nälden, var med Kim, Linus och Kevin. Gick runt lite osv. Kom precis hem


blev inget ikv.

gick inte till emma ikväll dom va så seg så stannar hemma ikväll. imorn tror jag att jag far till nälden med några bruds. Får se hur det blir. har för övrigt lekt lite med min cam..
jovars kul kan man ju ha.

Norskt och Danskt


åhåhåhåhåhåhåhåhåhåhåhå!!!!

Justin och cody FYFAN VA BRA

Hemma osv

Kom hem från skolan vid halv 4typ. Såg på vampire diaries som slutade nu typ. Senare ikväll ska jag bege mig mot Emma! Blir en tidig kväll eftersom att det är fotbollscup imorgon. Ahja bloggar väl ikväll.



Godnatt

Nu ska jag sova imorn är de skola till 11 typ sen stan.


carro hon fixar hon

lagar mat och allt!

RSS 2.0