24 timmar!!

Om 24 timmar är jag och Emelie i Stockholm!!! Åhåhåh så underbart.
Pratar med min älskling i telefon nu ska snart sovaaaa.

Min Lilla Justin bieber pojk.


hallelujaaaah!

håller på att baka kladdkaka nu. var inte med på sissta lektionen för jag har typ feber och ont i huvet.. så pratade med min älskling i telefonen typ en timma om allting. du är himla bra du.
ja och nu bakar jag kladdkaka är helt sinnes hur jäävla glod den vart!!! springer runt i huset och är överlycklig över mitt verk!. senare ikväll är det träning, sen plugg och packnig! kan inte fatta att vi åker imorn! ska bli så underbaaaaart
hahaha åh är överlyckliiig

Du och jag Alfred. Du och jag.

Ny duschad tjockhuve. Ska plugga nu sen sovaa.


Inte braa

Kom typ nyss hem från skolan. Helt okej dag. Film på spanskan filmade på engelskan och sen gjorde vi supergod mat på HK'n. Nu när jag kom hem deppade jag ihop helt.. Skolan och massa annat skit.. Men en sak som piggar upp är ju Stockholm som är på torsdag. Ska bli så underbart, perfekt timing och allt..

Bilder från nu..

 


Godnatt

Haha fnittfnatt på fb. Länkade bloggen och fick typ dubbelt läsare fnattigt värre.. Haha ligger i sängen nuuu , joina?;'$ nej verkligen inte.

Jaja godnatt.

Har typ inga bilder på ipaden så får bli på mina två otroligt snygga vänninor.


Friend

pratade precis en lång stund i telefon med min vän emelie, snart åker viiii!!!! åh :D kommer bli så otroligt underbart. bara lämna allt skit hemma och börja om... har börjat packa litegrann och kasta i tvättkorgen. har ju träning både imorn och på onsdag så hinner inte packa nån annan dag. ska ta och sätta på en film nu sen sova.
älskar dig. ♥

Godnatt alla underbara.

Har pluggat som bara den idag asså shit, ni ska bara veta!

Nej verkligen inte.. Som dagen innan varje prov fattar jag inte ett skit..... Skiter i skolan.
Ska sova nu och så får vi se om jag går på skolan, är ändå sjuk...

Hahahahhah bilden


God morgon

Vaknade vid 10 idag, då satte jag på ett avsnitt av vampire diaries. Nu har jag precis ätit och ligger i soffan & kollar på tv.


Hemmaa

Är hemma nu och har varit det ett tag dock. Kvällen vart helt okej ändå.. Haha vi skulle gå till odensala för att möta upp några, så på tillbakavägen hahhaha ja. Äh. Ska sova nu godnatt.

Önskar jag var 96a.., 3 fucking månader......åhåhåj

En bild från när jag var hos älskling, fixade hans hår litegrann :')


På bussen

Sitter på bussen nu påväg till min älskling. Ska bara bara vara där ett tag innan jag försvinner ut och träffar Felicia. Och Josefin somsagt. Ahja får se om jag uppdaterar ikväll , kanske sover hos Malin.
Asså att jag alltid ska glömma saker kom jag på nu.. Ahja...


- Min partybrud


I'll be

ska ta och fixa mig aldeles straxt. ska ut på äventyr med josefin och felicia, får se vart vi hamnar.
idag var jag på stan med två underbara vänner. gick runt kollade affärer sen satte vi oss på güter, fikade och pratade om allt. ni är så himla bra tjejer.
igår var jag på eastern med malin. sen efter det gick vi på ica och köpte med frukt och choklad och gjorde gottigott. bara tog det lungt. sen tog jag bussen hem vid kvart i elva. har även köpt och fått superfina saker under denna vecka.
- Toppen köpte jag på gina för 99:-
- armbandet , guldfynd 100:-
- de tre ringarna till vänster (+ en till som jag tappat bort..) fick jag av malin :)
- ringen till höger köpte jag på guldfynd för 129:-
- och örhänget fick jag också av malin :) (det är ungefär ett lika till som man har i adra örat med fick ingen bra bild..)

det går bra nu.

ska ta och duscha nu sen kan jag visa lite bilder och berätta om min helg.

No more

Blir ingen mer uppdatering idag och tror inte imorn heller har hänt en sak hemma som jag absolut inte kan ta upp men så ni inte tror jag dött eller nått.


#buss update.

Standard att jag bloggar på bussen haha.. Har varit hos Kevin idag med samma folk som igår, Kim, Julia, Linus och Kevin. Är snart henne då ska jag plugga... Imorn efter skolan ska jag på stan med malin! Uppdaterar kanske senare ikväll :)


På väg hem.

Sitter på bussen just nu påväg hem från Kevin. Där var även Julia Kim , Linus och Kevin. Kollade på film och sånt gjorde vi. Om 15 minuter ska jag på träning. Första ute träningen för iår!
Blir nog kallt men kul.

Imorn ska jag på stan ett tag och fixa lite grejer :)
Juste, jag bokade även tid för hål i naveln på torsdag ! Får väl se om mamma går med på det..

Några bilder.


RSS 2.0