finfint !

har duschat precisoch tagit på massor med finnmedel, ska packa gympakläderna nu , och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på nått cougar town avsnitt på iphonen ! myys (': iphone är ju det bästa som finns ska jag säga er !, ahja nog med skitsnack nuu vi hörs väl kanskee imorn !(: efter dansen eller innan eller någoot.
hejdåå


 
dom två bästa människorna  som finns !!/carro

carolinmagnusson
tänkte bara säga, att jag älskar dig .
du är underbar, saknar dig!

/ malin

hemma ÄNTLIGEN

äntligen hemmaaa.. var inte kul att komma hem faktiskt massa skit, tänker inte berättaaa. ahja
nu ska jag platta mitt hååår vetinte varför, men känner för det bara , vill igentlign tvätta håret men de blir ändå skitigare imorn med massa danseer.... KUL ATT VETA !

bilder från helgeen !


MMMMMM GOTT MED CHIPS !!alla i laget har ju också fått en napp bild på mig emma och sara ! vill VÄRKLIGEN inte lägga upp den häär :)
nu tror jag det är mat faktiskt ska ner och kolla !

btw. blir ingen träning för mig idag har skiitont i ryggen.... och så hr jag träning varje dag denhär veckan utom lördag... och då ska några tjejeer komma hit och fira mig :')


nu va det mat !

/carro

malinolsson

du är den bästa vännen man kan ha, du är helt perfekt. Du vet värkligen hur man tröstar folk.
om jag känner mig nere så är du den första jag pratar med , det kan aldrig bli sämre utan bara bättre , för du vet värkligen vad du ska säga för att hjälpa till. vi har så otroligt mycke minnen tsm både bra och dåligt . och i sommar du&jag&malin på gotland , om det går. det kommer bli helt underbart och alla andra dagar , helger tsm i sommar kommer bli underbart det med,
 
malin du förstår inte hur mycke du betyder för mig, jag älskar dig världens bästavän !


vaaken *:)

eller jag blev väckt halv 10.. sen dess har ja typ bara suttit här vid datorn och varit ute med min underbara hund!
ne nu ska jag nog kolla på tv eller nååått..saknar er tjejer !
jag älskar er !

/carroo

svaar

elvira om åreeboy:

jag kunde inte hitta inlägget så jag skriver här istället;)
men förut sa du att du typ klistrade igen brev eller vad det var och så fick du pengar?
jag undrar hur du fick det erbjudantet och om du kan skicka en länk om dem har en hemsida eller om man kan kontakta dem för jag behöver pengar;) tack på förhand pussseeen!

svar: det var min pappa som gav mig och min bror ett jobb, hans jobb behövde hjälp med att skicka ut "reklam" till ala idrottsföreningar, ridklubbar osv, i hela sverige , somsagt sätter han jobb som heter solljus sätter upp lampor i idrottshallar osv..

dålig beskrivning men jag suger på sånt.. :p

nu ska jag äta sen ut med hunden och sen åker vi hem vid två !

/carro

Duveed

Sitter i duved med Emma och sara ligger och kollar på konståkning, vi är i deras nya stuga . Grymt fin är den! Sitter vid deras iPad grymt cool är den, ganska lik min iphone faktiskt... Fast större dårå.Snart kommer mamma och pappa hit och äter middag , viär nämligen bjudna hit på middag. Innan vi kom hit har vi varit hos Emelie och hoppat, fotat och filmat, vart inga bra bilder med några roliga videos vart det. Vi tog skidbussen från Emelie till Ica och där va emma och saras mamma. Vi köpte en napp var (: de e så sjukt gott, sitter och äter/suger på den nuu :') nu ska vi försöka göra en ny brasa eftersom den jag guide nyss vart..... Ah.. Inte bra slocknade efter tvåå minuter, fuck scouterna... Man lär sig ingenting... Ahja tjarråå /carroooo

träniing

josef, linus och teresia åkte precis heem. och jag ska bara byta om sen sticker jag på träning ... bloggar mer när ja komer hem :)

/carro


åreeboy


har kollat runt lite på kläder med mamma, har hittat några saker som vi ska beställa . men jag vet inte om man kan beställa onlineeeee på denhär sidan där jag hittat shortsen ?? fan. fast det fanns mer saker också som vi beställer nuuu :)


har precis  kommit fram till åree eller jaa typ två timmar sen. ahja kollar på legend of the seeker så orkar inte skriva något mer nu. kanske kommer fler inlägg framöver kvälleeen, vi hÖrs puuss
/carro

.

Justin Bieber – Up
Soulja Boy – Speakers Going Hammer
/carro

tell me what i wanna hear'

har inget att skriv ooom !
är så tråkig. imorn är det fredag ! då ska jag på stan och shoppa upp mina pengar :) se ska jag till åre... :(
skulle igentligen var med mina underbara vänne och sovaöver men ahh de får bli nån annan dag.. :(
kanske blir kul för emma,sara oh emelie skulle också upp, vi ska hoppa HOPPA I SVARTA ! jaa de ska jag och emma fan göra och sara och emelie om dom också vill :D fast emma kommer bara ramla som alltid:)

 glad tjej ? fett fuula kläder... mina öron saker e borta så ser ut som en reaal jibber nuu :) 2strlekar förstor jacka och samma med byxorna h3h3, k00lt

JAG HAR HITTAT EN KILLE SOM ÄR MYYYCKE FINARE ÄN JUSTIN BIEBER :')världens bästa (':

/carrroo

sjuk liten flicka

that's right !!
detsuger, men det är skönt att vara hemma.
stine och jag har varit hemma , för hon var också sjuk.
så vi tittade på film och åt pizza, men nu har hon åkt till robin.
så nu är svantevante här hemma och gör mig sälskap ! :')


/ malin

thailand var bra, bättre, BÄST .

vill tillbaka nununuuuuuuuuuuuu!
bilderna finns på facebook, men kan lägga upp ngr få här./ malin

minmin
SKRYT 'arn

/carro

min malin

kom lite tidigare till dansen och kollade på maliin vart så glad när jag såg henne:') och hon vart nog också glad för hon log hela tiden :') ååh nu märkte man hur länge sen det var vi sågs.. :') hon kollade på min dans också sen gick vi på stan ett tag och lämnade tbx jackornaa , hittade en ny med den tyckte mamma va för dyr bullshit.
skaaa ha den. PUNKT, imorn är det typ ingeet på skolan.. blabla BLAA ! efter skolan är det fotboll fast inte om det är mer än 15 minus utee.. om de e så så går jag på stan ist :) får månadspengen imorn :D/carroo

RSS 2.0